Lär känna din Blank.

Någonstans vid Sri Lankas varma regnskogar föddes idén. 

Idén föddes när vi var på resande fot och var tvungna att bära med oss vätska långa sträckor. Vi kom över en flaska i rostfritt stål och blev kära direkt! Flaskan fungerade lika bra för att hålla vattnet iskallt under en lång dag på stranden som den kunde hålla kaffet hett en mötesdag i stan.Vi tog hem den till Stockholm.

Vi har sedan finslipat flaskan ytterligare och lanserat Blank i Stockholm. En giftfri flaska i livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål som inte bara håller drycken både varm och kall, utan som även kommer med flera olika lock. Ett lock för varje tillfälle. Smart.

Vem gillar inte smarta saker? Våra Blank finns i olika storlekar, färger och kommer med flera olika lock som passar till flera flaskor.

Hållbar.

Varje minut köps en miljon plastflaskor världen över. Vi tänker hållbarhet i alla led. Genom en Blank i rostfritt stål sparar du inte bara pengar, du gör även miljön en förtjänst.

Snygg.

En flaska som ska fungera lika bra på vandring som på morgonbussen in till jobbet ställer inte bara krav på funktion: den ska även vara snygg.

Blank-teamet

Blank-teamet består av Einar, André och Sofia i Stockholm. Kontakta oss gärna om du har några frågor.